hälsokväll hos mig

 
Ett par mobilknäpp från gårdagens häloskväll hemma hos mig!
 
Igår hade jag min andra riktiga Forever Living-visning hemma hos mig med ett gäng tjejer (och familjen) tillsammans med Julia och hennes mamma. Har verkligen världens bästa handledare, så himla grymma. Är så galet peppad på att bli en i teamet nu och att börja med detta på riktigt. Så sjukt spännande, rent och rätt företag. Har ju kört lite på sidan av nu innan sommaren, men nu jäklar, nu är jag igång på riktigt och det känns kalasbra. Bokningar är på gång, beställningar ska göras och nästa vecka vankas det visningar i Karlstad. Det här är ju precis det här jag brinner för. Hälsa. Träning. Kroppen - både inifrån och utifrån. Ett långt och friskt liv. Let's do this!!! :-)
 
(Kommer inte gå in så mycket djupare på detta just nu här på bloggen. Lämnar det ganska "ytligt" tillsvidare så får ni söka själva, läsa på, leta fakta ---> foreverliving.se, prata med de som jobbar för företaget eller som bara promotar för det. :-) Är ni nyfikna eller har några frågor/funderingar så hör av er.)
 
Nu ska jag gräva ner mig lite mer på djupet om produkterna, företaget, affärsplanen osv, tillsammans med en stor kaffekopp. Kunskap är allt, kom ihåg det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0