wednesday morning

 
 
Morning wednesdaaaaay! Sitter hemma i min lilla lägenhet, betalar räkningar, jobbar med forever och käkar en proteinbar för att ladda energin inför ett träningspass. Snacka om skön morgon. Sov till 11 idag (hoppsan) då det var studentfest igår. Himla rolig kväll faktiskt, men tog det väldigt lugnt. Något vinglas med min fina Julia var trevligt när vi ändå var lediga. Får ju passa på, när vi annars jobbar nattklubb varje helg...
 
Innan vi drog ut var jag ju som sagt även iväg på hälsokväll i Ölme tillsammans med mina andra FBO-kompanjoner från Forever. Blir alltid lika motiverad och taggad efter dessa kvällar. Snackade om produkterna, fick info, fikade osv. Trevligt. Är så himla pepp på succédagarna som är hela nästa helg i Stocholm också! Inspirationsdagar med massor av föreläsningar, temafester, presentationer osv med just Forever Living. Ska bli svinkul verkligen. Åhh! 
 
Nu ska jag fortsätta jobba lite här sen sticka ut och springa runt älven. Fann en grym slinga häromdagen när jag var ute på en powerwalk. Får hoppas på att regnet håller sig borta bara, annars blir det ett hederligt gympass istället. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0