kladdkaka apelsinkrisp

 
Okej, detta hamnar lätt på "topplistan" bland allt chokladgott. Jäklar vad gott det var och ännu bättre en lördagskväll som igår. Härifrån är inspon - har bara ändrat några smådetaljer som att använda apelsinchoklad. Och några kakaonibs i smeten. Och kokoflingor på toppen. Åhh chokladhimlen.... ♥
 
Portionskladdkaka i ett bättre format:
20 g mörk choklad (i mitt fall med apelsinsmak)
1 msk kokosolja extra virgin
2 tsk kokosmjöl
1 ägg
1 tsk vaniljpulver (kan uteslutas)
 
Smält chokladen och oljan över ett vattenbad. Vispa ägget fluffigt och tillsätt sedan resterande ingredienser. Häll upp smeten i en liten form och in i ugnen på 200 grader ca 8-10 minuter. Njuuuut!

Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra

åh så gott!

Svar: det var det!!
Amanda

2013-09-08 @ 22:32:43
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: opie.blogg.se

Men gud så gott!

Svar: testa gärna! så smaskigt :)
Amanda

2013-09-09 @ 10:30:04
URL: http://opie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0