banana scones

 
Jag blev så jäkla sugen på scones igår till mellanmål och vips så hittade jag ett fräscht recept här, vilket jag ville testa. Och fasen vad goda dem blev. Så himla krämiga och saftiga - med en ljuvlig smak av kanel och banan. En grym kombination verkligen. Och så toppades dem med solrosfrön och linfrön... ♥
 
Fyra stycken hälsomellisscones med kanel och banan:
2 dl grahamsmjöl (alt. dinkelmjöl eller annat)
2 bananer
2 dl kvarg/turkisk yoghurt
2 msk kanel 
1 tsk bakpulver
 
Blanda de torra ingredienerna först och rör sedan ner de mosade bananerna och kvargen. Rulla till fyra bollar och grädda på en plåt i ugnen ca 15 minuter i 225 grader. Ät dem gärna varma!

Kommentarer
Postat av: Louise

Måste nog ta och prova de där!

SV: Åh tack snälla!
Är det bra med dig idag? :)

Svar: ja gör det, så himla smarriga! :)
Amanda

2013-09-24 @ 17:27:01
URL: http://louiseamanda.se
Postat av: ♫♪ sandra

ser goda ut!

Svar: prova! mums :)
Amanda

2013-09-24 @ 18:43:54
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Louise

SV: Vad tråkigt! Då får du krya på dig då!
Med mig är det bara bra. Vad gör du?

2013-09-24 @ 20:39:36
URL: http://louiseamanda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0