Listen up!Det blir mindre och mindre bloggande för mig. Eller det kanske det inte blir, men det känns så. Verkar så¨när man ser att statistiken minskar lite... Känner mig bara inte så sugen just nu... Och ibland blir det som ett måste att blogga. Och det är ju inte så bra, så från och med nu tänker jag bara blogga när jag har lust. Låter det bra? Perfekt.

Orkar bara inte med mig själv riktigt vissa dagar/perioder/veckor eller vafan. År? Nej men ni fattar. Svårt det där med att vara en tonårs tjej. Okej, jag vet. Det låter hur fjantigt som helst, men erkänn. Det är så sant. Platsen man har i skolan, allt plugg, känna att man duger, att man ser okej ut, kompisarna eller umgänge, träning, familj, pressen av betyg och alla förväntningar, kärlek och allt annat. Det är svårt att hinna med allt och det kan bli jobbigt när det blir på gränsen till för mycket. Har känt den där otroligt jobbiga stressen över mig den senaste tiden. Tårar som bara rinner utan anledning, eller att man skriker att man är ful och dålig. Hm... Konstigt det där. Hur världen fungerar. Är jag den enda som känner så?

Sen finns det såklart stunder som man mår hur bra som helst och allt är perfekt, så missförstå mig inte. Alla har ju dåliga dagar. Puss ♥

Kommentarer
Postat av: Ellen Johansson

Hur ser det ut till helgen, ses ? :)

länge sen nu. (L)

2010-09-23 @ 19:44:45
URL: http://onepeoplee.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det är bara du ringer gumman eller smsar om det är något du vill prata om! Jag ställer upp direkt, och jag är i samma fas just nu också. Gråter för ingenting, helt mysko. Löv you!

2010-09-24 @ 07:39:33
URL: http://johannaaolsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0