Konstig

Jag vet inte vad som händer med mig. Det känns, vissa stunder som om det är något som faller över mig. Något som binder fast mig. Jag liksom ramlar ihop inuti, och känner mig alldeles fängslad. Rädslan som kryper över mig gör min hud alldeles kallsvettig. Jag har ingen aning om ifall det är normalt, men det är är inte alls kul. Som när någon binder fast en vid en stolpe, vid tidsvatten och du skriker, fast ingen hör. Det blir som en mycket djup, djup deppresion som ligger och vilar över mig. Den kommer fram när saker inte känns bra. Men det behöver inte vara något speciellt. Ibland blir jag bara alldeles tom och ignorerar bara allt folks säger och fragar. Tomma och kalla blickar från mina ögon. Det svider. Fast allt sköljs bort när äntligen tårarna inte hålla emot mer, och rinner över kanten. Man kan sitta helt stilla i en timme utan att röra sig, för krampen i kroppen gör en stel. Man blir aggresiv lätt. Speciellt över de allra närmsta. Tankar i huvudet är ungefär: Vad händer? Är detta en sjukdom? Har jag någon sorts deppresionsångest? Ingen aning. Det enda jag vet är att man bara, just då vid tillfället, har lust att somna in, och drömma sig bor. Till ett stort svart hål där man ramlar igenon, och kommer aldrig upp. Och ingen någonsin kommer veta vart man finns.

Skönt att skriva av sig lite. Ibland kommer sånt över en.


Kommentarer
Postat av: Olivia, the one and only

Det är normalt amanda,eller ja många känner så iaf.. men du vet att du alltid kan prata med mig!<3

2010-07-04 @ 16:37:34
URL: http://thesimplegirl.blogg.se/
Postat av: Amanda

Känner igen detta, ångest och allt sånt. Tårar som bara rinner och rinner. Men jag tror många går igenom detta och det är bara att ta hand om sig själv när det inträffar. Lyssna på bra musik, ät mycket godsaker, skäm bort dig själv och prata & umgås med dina nära och kära Norling.

Jag finns hos dig varje minut på dygnet om du vill prata gumman :) puss! <3

2010-07-04 @ 19:09:14
URL: http://givemelove.blogg.se/
Postat av: Ellen Johansson

du och jag hand i hand sis, finns alltid vid din sida. Det är bara att du hör av dej ifall du vill prata med någon eller fråga något. Det här är bara en kort period i livet. Det går över darling. jag lovar! <3

2010-07-04 @ 22:19:50
URL: http://dinbaradin.blogg.se/
Postat av: ällen

finns alltid här för dig amanda, det vet du! <3

2010-07-04 @ 23:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0